Παρασκευή 13 Απριλίου 2007

Ιστορίες για αγρίους 2: PUPPETS AND PUPPETEERS

.
Μπλιιιπ Μπλιιιιπ Μπλιιιπ Μπλιιιπ….ΒΖΖΖΖ…ΦΣΣΣΣ…ΚΛΙΝΓΚ ΚΛΙΝΓΚ!


Η απόλυτη ησυχία. Κρύα ατμόσφαιρα. Μπροστά εκτείνεται ένας ημισκότεινος διάδρομος από ατσάλι, καλυμμένος με ένα παχύ στρώμα καπνού! Τίποτα δεν μαρτυρεί την παρουσία έμβιας ύπαρξης. Στο βάθος μόνο μία πόρτα…Το μικρό παχύ παραθυράκι έχει καλυφτεί κατά το ήμισυ από ένα λεπτό στρώμα πάγου γεγονός που υποδεικνύει ότι η θερμοκρασία είναι αρκετούς βαθμούς υπό το μηδέν! Το πλάνο περνάει μέσα από το κλειστό τζάμι και μπαίνει στο δωμάτιο… Κανένα ίχνος ζωής….Μοιάζει με κέντρο ελέγχου… μόνο λαμπάκια και ηλεκτρονικοί ήχοι ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει ένα επίμονος οξύς ήχος και ένα κόκκινο λαμπάκι που αναβοσβήνει ρυθμικά σαν παραφωνία στο απόλυτο χάος που επικρατεί πάνω στον πίνακα!

Ξαφνικά ένας μηχανικός ήχος ακούγεται και η πόρτα ανοίγει!


-ΝΑΚ BLAKS! SSWSHDRA?? ΣΕNΟΥNΤΟΥΡUΚΟΥ ΜΑRKΑΡΟSΕΝΤΕΠ!
(Μετάφραση: ΡΕ ΒΛΑΞ! ΚΟΙΜΑΣΑΙ?? ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ??)

Ξαφνικά απο το πουθενά εμφανίζεται κάτι ακαθόριστο κάνοντας μερικές αστείες σπασμωδικές κινήσεις!
-WOOOORP! HAMPORO! HAMPORO BENDAS!! BENDAααS!! ΕΕ! ΚΑ! 3 NOUKOUROUKOUNTA CARAMESS?!
(Μετάφραση: ΩΩΩ!! ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ! ΕΕ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ? 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙΣ!)

-SKASE HLI8IE!!!
(Μετάφραση: ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ!!)*

-ΟΟΟΟΟΟ… (#!$!#@$$%#@%$#@^%$@^%$@)
(Μετάφραση: ωωωωωωω… (βρισιές περασμένες από φίλτρο λογοκρισίας))


Πιιιιιιπ πιππιπιπιπιιιιιιιιιιπ! WARNING! COARSE LANGUAGE DETECTED!!!


-BLAKA! ΚΑΚΟΚΓΟΥΚΟΝΙΡΙΚΙ ΑΜΑΚΟΥΝΤΑΡΟΥΓΚΟΥ!
BAM

SLASH!

KABLAM!

NITSEBAROUM! NITSEBAROUM!

(Mετάφραση: ΒΛΑΚΑ! ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΣΚΕΨΗΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ?
ΠΑΡΕ ΑΥΤΗ
ΠΑΡΕ ΕΤΟΥΤΗ
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!)
ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ 1000 ΦΟΡΕΣ! ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! «ΠΡΩΤΟΣ»! «ΠΡΩΤΟΣ» ΛΕΓΟΜΑΙ!

-Περιστοιχίζομαι από ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ!! ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ! Χάρη στην ανικανότητά σου πάλι θα τα ακούσω από τον ΜΕΓΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ! Πόσες ώρες αναβοσβήνει αυτό το λαμπάκι? ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΛΛΛΙΘΙΕ??

(το εφφέ της μετάφρασης σταματάει γιατί είναι κουραστικό και θα καταλήξει σε σεντονάκι…Επίσης μέχρι τώρα θα έχετε ήδη μπει στο πνεύμα…)


-Ε, αφεντικό, νομίζω ότι πρέπει να κοιμάμαι μία μέρα…
-(SLAP!) Σου είπα να μην με λές Αφεντικό!!

(Γύρισε την πλάτη στον παρατηρητή που από αμηχανία έξυνε το κεφάλι του στο σημείου που του είχε ρίξει την καρπαζιά και ξεκίνησε ένα ψυθιριστό μονόλογο που περιλάμβανε κάτι ακαταλαβίστικους υπολογισμούς!)

Αν αγνοήσουμε την διάσπαση των κβαντικών πεδίων και την ανακύκλωση των ριζοσπαστικών ιόντων και αφού το υπερβατικό Σύμπαν διαστέλλεται και η Σχετική Πυκνότητα του μικραίνει, ως εκ του αποτελέσματος η επίδραση του συνόλου της συμπαντικής ύλης πάνω στα σώματα μικραίνει. Αυτό συμπερασματικά σύμφωνα με την αρχή του Μαχ μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όσο περνάει ο Χρόνος η αδράνεια και η μάζα των σωμάτων μικραίνει πράγμα που οδηγεί….
ΤΙ ΕΙΠΕΣ?? Μια μέρα?? ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΕΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ! ΠΑΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΕΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ!!


Περπατώντας γοργά στον κρύο διάδρομο το «ΑΦΕΝΤΙΚΟ» του κέντρου ελέγχου αρχίζει να ξεθωριάζει μέχρι που εξαφανίζεται! Μερικές στιγμές αργότερα εμφανίζεται σε ένα άλλο δωμάτιο, αχανές, γεμάτο … από «ΑΥΤΟΥΣ».


-Τι συμβαίνει «Πρώτε»?
-Να…ο Παρατηρητής κοιμήθηκε και δεν είδε τον συναγερμό. Χτυπάει 1 μέρα! Προλαβαίνουμε ή είναι πολύ αργά?
-Μία μέρα?? Χμμ…Δεν ξέρω…δεν έχουμε καιρό για χάσιμο…πρέπει να συγκαλέσω την επιτροπή Κοσμογονίας! Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε και ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!
-ΝΑΙ! ΤΟ ΞΕΡΩ! Τι θα κάνουμε?
-Εσύ τίποτα. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς. Μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ κάνουμε ένα format και reboot …
-Ναι αλλά πάλι εποχή των παγετώνων? Δεν τους λυπάσαι?
-Ελα, μωρέ! Ούτε που το κατάλαβαν την τελευταία φορά!
-Ναι αλλά έχουν μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τους άλλους κόσμους
-Δεν πειράζει…θα τους στείλουμε μερικά tips & tricks σε μορφή «Διαθήκης» που εκτός από ηθικά θέματα θα περιλαμβάνουν και τεχνολογικές καινοτομίες και θα προοδεύσουν γρηγορότερα από την τελευταία φορά…Λοιπόν! Δεν μπορώ να σου σπαταλάω τον χρόνο μου μαζί σου! Πρέπει να βιαστώ μήπως και σώσουμε την κατάσταση!

---------------------
Ο Υπέυθυνος της Κοσμογονικής Σχεδίασης εξαφανίστηκε και ο «Πρώτος» έμεινε στον Σταθμό Συγκέντρωσης να αναρωτιέται αν θα προλάβουν…Τον συμπαθούσε αυτόν τον κόσμο! Τον συμπαθούσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον για τη διττή του φύση, την αντιφατικότητα των χαρακτηριστικών του, για την ποικιλότητα των στοιχείων του! Δεν ήταν βαρετός όπως οι άλλοι. Άδικος κάποιες φορές αλλά ένα ενδιαφέρον μέρος για να ζεις. Ήταν ο αγαπημένος του προορισμός για διακοπές και δεν ήθελε να διαγραφεί έτσι άδοξα!
-----------------------

-Αγαπητοί ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ…όπως σας εξήγησα ήδη τηλεπαθητικά, εμφανίστηκε μία ανωμαλία στον τομέα Γ.Η. ver. 2.5 Millenium Edition η οποία ΜΠΟΡΕΙ να οδηγήσει σε 2η Παρουσία του Worm “Totall Recall”. Το σκουλήκι αυτό έχει την ιδιότητα να επιστρέφει πιο δυνατό κάθε φορά που καταστρέφεται. Από ό,τι φαίνεται κάποιο από τα στοιχεία του τομέα αυτού με την ονομασία "Λευτέρης" παρουσίασε αλλοίωση στον κώδικά του με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει την ικανότητα να δημιουργεί νέους κόσμους και καινούργια στοιχεία μη εγκεκριμένα από την Επιτροπή Κοσμογονίας με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Δυστυχώς ο συναγερμός δεν εντοπίστηκε εγκαίρως και δεν μπορούμε να τερματίσουμε την ανωμαλία η οποία πλέον απέκτησε τρομερή δύναμη μέσω ενός προστατευτικού συστήματος που ονομάζει «Αllen le Fang» το οποιο λανθασμένα εμφανίζεται ως δημιουργία της μήτρας «Lucifer». Η μόνη ελπίδα που διαθέτουμε ώστε να επανέρθει η τάξη στον τομέα Γ.Η. είναι η διορθωτική νανομηχανή ARIOCH.

-Συγγνώμη «Μεγαλοσχημε» που διακόπτω την σκέψη σας, αλλά…ΤΟΝ ARIOCH? ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ? ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ!

-Το ξέρω «Μελχισεδέκ»! Γι’αυτό θα παρακαλούσα τον χειριστή του στοιχείου «Λευτέρης» να αποσύρει την υποστήριξή του ώστε να φανεί το πραγματικό πρόσωπο του Allen στα υπόλοιπα στοιχεία του τομέα Γ.Η.! Είμαι πεπεισμένος ότι μόλις τα υπόλοιπα στοιχεία δουν ποιος είναι πραγματικά ο Λευτέρης θα τον απομονώσουν ώστε να μπορέσουμε και εμείς να προβούμε στην εξουδετέρωση όσο το δυνατόν γρηγορότερα με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες ώστε να μην αναγκαστούμε σε ολική αποκατάσταση!

-Μα ποιος μας λέει ότι η ανωμαλία Allen θα οδηγήσει στην καταστροφή? Δεν έχουμε υποδειξεις για κάτι τέτοιο ΑΚΟΜΑ!!!

-Το ξέρω αλλά δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε… Δεν μπορούμε να αφήνουμε τις ανωμαλιές που παρουσιάζονται να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις! Πρέπει να δράσουμε τώρα! Θυμάσαι τι έγινε με την τελευταία ανωμαλία? Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε το worm "T.C." μόνο από τύχη καταφέραμε να το εξολοθρεύσουμε και μόνο αφού αφάνισε ένα ολόκληρο είδος. Και υπόψη ότι οι δεινόσαυροι ήταν ανθεκτικότεροι των ανθρώπων. Μία επανάληψη του ιού θα σήμαινε οριστική καταστροφή και ανισορροπία στην αρμονία.

-Ναι αλλά αν αυτή είναι η εξέλιξη των ειδών?? Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτούμε καλ…

-ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ «ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ»! ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΡΟΟΔΟΣ! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ! ΕΞΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ARIOCH…!!!!

*όπως φαίνεται, οι βρισιές είναι παγκόσμια σταθερά…

Ο τομέας Γ.Η. ver. 2.5 Millenium Edition

27 σχόλια:

Fight Back είπε...

ΡΕ σεις εχω μια καταπληκτικη ιδεα για γουέστερν καουμπόικο με ερωτικό ειδύλλιο ινδιάνων, μπορω να το γράψω στο επόμενο μέρος του παπαράιζ?

Downhill.... είπε...

MLK
ENA 8A PW
PRAGMATIKA DAKRYSA STO GRAFEIO APO TA GELIA OTAN DIABASA TO COMMENT TOY FB..

MALAKA RESPECT!!

R E S P E C E T !

Fight Back είπε...

θα ταιριαζε να πουμε κι οτι ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ?

Downhill.... είπε...

SYNTAGH:

MISO KILO KSEROKEFALOYS HGETES
3/4 KRYFOYS YPOSTHRIKTES THS GHHNHS FYSHS
MISO LITRO PLANO ARMONIAS SYMPANTOS
KATA PROTIMISH DIAFOROYS ALLOYS KOSMOYS

TA ANAKATEUOYME NA GINOYN OLA POUTANA

AFHNOYME TO MIGMA NA PSH8EI STOYS 250 BA8MOYS GIA TREIS WRES.

SERBIRETAI ME POLY POP CORN KAI GAIDOYRINH YPOMONH!

Downhill.... είπε...

apotelesma mia istoria gia ton rolo toy 8eoy, to megaleio ths an8rwpinhs fyshs, thn abebaiothta toy mellontos, thn meta8anaton zwh, thn ekseliksh kai genika ka8e 8ema poy mporei na apasxolei enan ba8ia skeptomeno an8rwpo.....


...NOOOOT (Borat way)

kabamaru είπε...

poutana ola!
Omws tha deite oti sto telos ola tha vgazoun noima!

mithrandir είπε...

FB an to western diadramatizetai sto diastima se fasi Space Opera, mesa!

Downhill eisai akraios tupos. Goustarw! Ola poutana!

Downhill.... είπε...

mexri kai ekshghsh gia ton afanismo twn deinosayrwn, ton logo yparkshs twn deka entolwn kai ths kainhs dia8hkhs kai thn ennoia ths deyteras parousias ekshgw!

to post exei episthmonikh aksia!

entaksei basika ena poutana ola htan alla kati eprepe na grapsw kai egw den nomizete?

satya είπε...

Ααααααχ αυτό θα πει έρωτας..... Λίγες μέρες έλειψα και το ε-γκομενάκι μου έπεσε στην πρέζα....

Σε αυτό το διαστημικό γουέστερν εγώ μπορώ να κάνω έναν μεξικάνο που κοιμάται και πίνει τεκίλες? Θα βγάλω και μουστάκι!!!!

Downhill.... είπε...

den milhsa egw gia diasthma!

ante re poy 8a me koroidepseis akoma kai toys ekswghinoys ekshgw kai giati h an8rwpothta einai toso pisw!

APOKALYPSH!

satya είπε...

Μίλησε όμως ο Σπύρος, ποιος σε χέζει εσένα?????

(χεχεχεχεχε φα'τα!!!)

Downhill.... είπε...

e-gomenaki τί να σου κάνω που σήμερα είναι παρασκευή και θα μεσολαβήσουν 2 μέρες μέχρι να τα ξαναπούμε στο μσν και θα έχει ξεθυμάνει η οργή μου!
(βαρβατίλα or what?)

spyro respect, alla kai h ataka fight(daxtylo antegeia)??!

Ανώνυμος είπε...

olo malakies!!!(daxtulo grafikou)

DrStein είπε...

Captain's Log, supplemental. We have arranged to get the strobolin needed to save Mister Spock's life. The starship Potemkin has already picked up the drug and will transfer it to a freighter, the SS Huron for delivery to the Enterprise.

Over and ouch!!!

Captain Stein

david santos είπε...

I want that they forgive me for my errors
thnak you

Downhill.... είπε...

re autos o santos exei arxisei na stelnei syggnwmes pantoy! commercial trick i see!!

gia na kanw ena deytero gyro (pitta xwris kremmydi) commercialism gia na dei ti exei na pa8ei!

@Dr. Stein Spock - to Huron to phres apo to Last of the mohicans? Gamato ergaki e? telika eixame den eixame se indianiko love stroy 8a mas bgei etsi??(daxtylo antegeia)

Ανώνυμος είπε...

Exete ksefygei palikaria!!! Einai aristourgima!!! ...aaaax.... ....zalizomai...!~!!

kabamaru είπε...

zaratustra kalwsirthes....de pisteuw na diavases olo to ergo? an nai eisai theos!!

Downhill.... είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ZARATUSTRA...!!!

ΖΑΛΙΖΕΣΑΙ??

ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΣΕ! ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΡΓΟ!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!

satya είπε...

Που είναι όλοι οι παπαρογράφτες??????? Γιατί δεν συνεχίζεται το δράμα?????? Τα λεφτά μου πίσω παρακαλώ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Den diavasa olo to ergo, alla euxomai na kataferw na to diavasw. Tetoia dhmiourgikothta apo tous Vrilissious sundethmones den thn eixa fantastei! Omologw pws mou dwsate polu kouragio me thn uparksh kai to ergo sas, ka8ws mexri twra pisteua pws kapoia maurh trupa eixe katapiei olous tous -aneka8en- oligous, pou diathrousan mia epafh me ton egkefalo tous...
Xairomai loipon pou uparxete kai sas parakolou8w apo dw kai pera me ameiwto endiaferon.

Downhill.... είπε...

ενταξει, δηλαδη κρινεις το paparise με βαση τα γραπτα μου....?? Δηλαδή "τα έσπασα" χοντρά ε???

ε, το έχεις χάσει...

ΧΑΧΑΧΑ!!


εγώ παρόλα αυτά μπορώ να την ψωνίσω τώρα ε?

Ανώνυμος είπε...

Ας μην προτρέχουμε φίλτατοι και καταλήγουμε σε λάθος συμπεράσματα. Έχω διαβάσει φυσικά το τελευταίο post και σουρρεαλίστηκα με την ψυχή μου! Αλλά έχω διαβάσει και ολόκληρο σχεδόν τον 1ο κύκλο όπου ήταν όλες κορυφαίες εισαγωγές!!! Περιμένω να βρω ησυχία να διαβάσω παρακάτω, γιατί μου φαίνεται πως δένει πολύ ωραία αυτή η ιστορία με τα βατόμουρα...!

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA TO PAPARISE ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΥΣ???

ΤΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

ΚΑΛΑ Ε, ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ "ΤΟ" ΕΠΟΣ!!

GO OON GO OON ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

Κολοκύθι είπε...

Τι θα γίνει ρε παιδιά?
Θα έχουμε καμιά συνέχεια ή να αρχίσω να τρώω τα παστέλια μου?

Ανώνυμος είπε...

Ti tha ginei re Misirlou?? Ouf!

spithros είπε...

oste loipon de to teleiosate to syggrama. pros megali mou apogoitefsi eida oti to teleftaio comment egine stis 16/5/2007.... MAIO???? kai oute kan mpikate sto kopo na apantisete. Ti egine tsakothikate??? Telos panton.. i alithia einai oti entyposiastika arketa apo tin istoria sas mexri kai to 2o keimeno tis 3hs sezon. Apo ekei kai kato mou dosate tin entyposi oti varethikate na grafetai(pos sto poutso eginan oloi giatroi ksafnika). Kai epeidi profanos ti paratisate tin istoria tha sxoliaso mexri kai to 3,2. Gamati arxi, koryfaia i istoria me ton Arioh (ksenerosa otan pethane o hamilton), o downhill "ta spase" (poy lete kai seis) me ti mythologia tou kai genika i istoria eixe poly oraious xaraktires (me pio gamato, telika, to leyteri sigma... aaa re karioles gynaikes) kai poly kales anatropes. Kleinontas tha ithela na doso ta sygxaritiria mou se ayton pou skeftike to olo concept. Krima pou teleiose etsi adoksa......


/enas synadelfos blogsyggrafeas/