Κυριακή, 1 Απριλίου 2007

Λίγο σεξ

ΔΟΚΤΟΡ ΧΑΜΙΛΤΟΝ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"

Ο ηλικιωμένος άντρας ερχόταν προς το μέρος της.
"Καλημέρα Δόκτορα Χάμιλτον"
"Καλημέρα Ελενάκι, όλα καλά;"
"Μια χαρά..."

"Ο ΔΟΚΤΟΡ ΤΖΟΝ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ"

 "Πρέπει να το πάρω... και πάλι καλημέρα"
"Επίσης!"

Δόκτορ Ελένη Τζιζοπούλου, ψυχίατρος, ούτε Ελένη ούτε Ελενάκι κύριε "μεγάλε και τρανέ", σκέφτηκε η δρ. Τζιζοπούλου προσπερνώντας τον διευθυντη/διασημότητα της κλινικής.
Έβγαλε την κάρτα εισόδου από το κομψό designer τσαντάκι της και την τοποθέτησε μπροστά από τον αισθητήρα αναγνώρισης. Το πράσινο λαμπάκι άναψε, η πόρτα ασφαλείας άνοιξε. Ανέβηκε στον τρίτο όροφο της κλινικής. Το ραντεβού της την περίμενε.
Ο φύλακας της άνοιξε την πόρτα του δωματίου του.

[Φάκελος Ασθενούς
Όνομα: Λευτέρης Μαρτσαμπλόκος.
Διάγνωση: Διπολική διαταραχή, υποχονδρίαση
Συμπτώματα: Μεταπτώσεις στη συμπεριφορά, παθολογική ζήλια, σεξουαλική δυσλειτουργία, πρόσφατη εκδήλωση βίαιου ξεσπάσματος
Πρόοδος: ασταθής]

Ενδιαφέρουσα περίπτωση, σκέφτηκε. 
Θυμήθηκε έναν καθηγητή της που της είχε πει κάποτε οτι οι άνδρες είναι σαν τα νομίσματα: έχουν δύο πλευρές. Οι αδυναμίες και τα όριά τους είναι εμφανή στα μάτια αυτών που ξέρουν πως να τα δουν.
Κοίταξε την ταλαιπωρημένη μορφή που καθότανε βαριά-πλατιά στην καρέκλα, το βλέμμα του χαμηλωμένο στο τραπεζάκι, το σώμα του σε πλήρη καταστολή από το κοκτέηλ φαρμάκων που του χορηγούσαν, για την δική του προστασία. Κάθησε στην απέναντι καρέκλα.


[Ιστορικό: Ο ασθενής παρουσίασε πρόβλημα δυσλεξίας (αρχικά αδυναμία να εκφέρει το γράμμα σ,  έπειτα άρχισε να μπερδεύει τα παθητικά με τα ενεργητικά ρήματα. Αργότερα εκδήλωσε κρίση πανικού. Η περίπτωση του κρίθηκε σοβαρή από τον Δρ. Χάμιλτον, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ασθενή από τη στιγμή της εισαγωγής του στην κλινική. Μετά από το επεισόδιο της επίθεσης στον Δρ. Χάμιλτον ο ασθενής τέθηκε σε αυστηρή περιφρούρηση και ειδική φαρμακευτική αγωγή. Η συνέχιση της παρακολούθησης ανατέθηκε στην Δρ. Ελένη Τζιζοπούλου]

"Καλημερα Λευτέρη. Πως είμαστε σήμερα; Θα ήθελα να συζητήσουμε για το χτεσινό επεισόδιο με τον δρ. Χάμιλτον και για το τί πιστεύεις οτι το προκάλεσε. Είχες κάποιο όνειρο πάλι;"
"Όνειρα... ναι, και πείτε στον δόκτορ οτι του ζητώ συγνώμη για αυτό που έγινε..." απάντησε ξεψυχισμένα χωρις να σηκώσει το κεφάλι του από το τραπέζι.
"Ειναι τα ίδια όνειρα που έχουμε συζητήσει; Θα ήθελες να μου μιλήσεις για αυτά;"
"Ναι...και όχι! Εννοώ, οτι ήταν ίδια με αυτά που εχουμε συζητήσει αλλά πήραν άλλη τροπή "
"Παρακαλώ, μπορεις να ξεκινήσεις όταν αισθάνεσαι έτοιμος."
"Την προηγουμενη νυχτα, πριν την συνεδρια με τον δρ. Χαμιλτον, ειδα παλι το ονειρο οπου παρακολουθω τη Στελλα..."
"...αυτό οπου η Στέλλα είναι μαζί με κάποιον άλλον άντρα και εσύ τους ακολουθεις μεχρι να μπουν σε ένα κτίριο..."
"Αυτό...και μόλις τους ακολουθώ στο εσωτερικό του κτιρίου καταλαβαίνω οτι βρίσκομαι σε ένα μπορντέλο, οπου αντί για την Στέλλα και τον εραστή της βλέπω δεκάδες θελκτικές γυναίκες. Τότε αντιλαμβάνομαι οτι είμαι εντελώς γυμνός, και - γεμάτος πόθο - αρπάζω ένα από τα κορίτσια. Αλλά όταν πάω να εκτελέσω την πράξη προκύπτει οτι ειμαι εντελώς ανίκανος να κάνω οτιδήποτε.΄Και τότε έρχεται ο μετρ, με πιάνει από τον αγκώνα και πολύ ευγενικά με συνοδεύει έως την έξοδο λέγοντάς μου χαμηλόφωνα και συγκαταβατικά οτι δεν τρέχει τίποτα, ας είμαστε ρεαλιστές στο κάτω κάτω, μην έχω τόσο μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου... και όσο απομακρύνομαι ακούω τα πνιχτά γελάκια από τις κοπέλες... "
"Ναι, αυτό το όνειρο το έχουμε αναλύσει Λευτέρη, όπως είπαμε είναι οι καταπιεσμένες ορμές που εκφράζονται στο υποσυνειδ.. "
"Ναι, ναι, τα θυμάμαι όλα αυτά", την έκοψε ο Λευτέρης. "Μόνο που αυτή τη φορά η κατάληξη ήταν διαφορετική. Μία πανέμορφη κοπέλα με πλησίασε ζητώντας μου να την ακολουθήσω αν θέλω να γίνω επιτέλους ικανός και δυνατός. Τότε παρατήρησα όντως οτι το πρόβλημά μου είχει εξαφανιστεί. Καθώς μπήκα μέσα της μου ψιθύρησε μια κουβέντα: το Χάος σε χρειάζεται"
"Το...χάος είπες;"
"Ναι, ναι...έχει και συνέχεια. Εκεινη τη στιγμή το πρόσωπό της άλλαξε και μεταμορφώθηκε σε αυτό ενός νεαρού άντρα. Όσο εγώ το παρατηρούσα με ενδιαφέρον το πρόσωπο άρχισε να γερνάει μέχρι που φαινόταν πως ανήκει σε κάποιον υπεραιωνόβιο. Ο σκελετωμένος άντρας εξαυλώθηκε, αλλά πρόλαβε πρώτα να μου πει μία φράση."
"Και ποια ήταν αυτή;"
"Μου είπε οτι ο Χάμιλτον είναι νεκρός, και οτι δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Μετά ξύπνησα απότομα. Ήταν 3 το πρωί."

"Ο δόκτορ Χάμιλτον; Αυτός ήταν ο λόγος της επίθεσης σου; Νόμιζες οτι είχε όντως πεθάνει;"
"Ναι, ήμουν ταραγμένος... λυπάμαι για αυτό..."

Η δόκτορ Τζιζοπούλου σημείωσε στο μπλοκάκι της:
[Ο ασθενής δείχνει μια αμφισεξουαλική τάση στα όνειρά του – κάτι σύνηθες – ενώ εκφράζει πιο έντονα τις libido – ανικανότητα/ στύση - και destrudo – στην περίπτωση του δρ. Χάμιλτον (πατρική μορφή;) - τάσεις του]

"...Εξάλλου ήταν ο λάθος Χάμιλτον", πρόσθεσε ο Λευτέρης.
"Τί, εννοείς ο λάθος Χάμιλτον;", η δρ. Τζιζοπούλου σταμάτησε να γράφει.
"Δεν έχει τόσο σημασία πιά...αλλά αυτό εξηγήθηκε στο επόμενο όνειρό μου"
"Μίλησε μου για αυτό. Το είδες την ίδια νύχτα;"
"Όχι, όχι, αυτό το είδα την επόμενη νύχτα, χτες το βράδυ δηλαδή. Την πρώτη νύχτα που με βάλατε στην απομόνωση, σαν κάποιο τρελλό."
"Όχι δεν είσαι τρελλός, απλά μπερδεμένος. Με τον καιρό η κατάστασή σου θα βελτιωθεί. Αρκεί να παίρνεις τακτικά τα φάρμακά σου. Πρέπει να μας εμπιστευτείς Λευτέρη."
"Ναι...", συνέχισε την μονότονη ομιλία του ο Λευτέρης. "Αυτό το δεύτερο όνειρο λοιπόν ξεκίνησε όπως αυτό που έχω δει τόσες και τόσες φορές. Με εμένα να προχωράω σε ένα τούνελ που δεν σταματάει ποτέ..."

"Το τούνελ αυτο συμβολίζει την πορεία σου πιο βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου, το οτι δεν βρίσκεις την έξοδο είναι συνέπεια του άγχους σου να βρεις κάτι που δεν υπάρχει..."
"Ναι, μόνο που αυτή τη φορά το τούνελ σταμάτησε. Βγήκα έξω! Και βρέθηκα σε ένα σκοτεινό και βαθυ δάσος. 

Εκεί δεν κατάλαβα πως βρέθηκα να ακολουθώ έναν άντρα που μπορούσα να δω μόνο το πίσω μέρος του. Αλλά αυτός έτρεχε και έτρεχα και εγώ από πίσω του, μέσα από τα δέντρα, να τον φτάσω! Την ίδια στιγμή ένιωθα μία άλλη παρουσία να με παρακολουθεί με τη σειρά της και να τρέχει από πίσω μου, χωρίς όμως να γυρίσω το κεφάλι μου να δω ποιός είναι. Σε κάποια στιγμή έχασα τον στόχο από τα μάτια μου και βρέθηκα σε ένα ξέφωτο. Εκεί γύρισα επιτέλους το κεφάλι μου και είδα το πλάσμα που με ακολουθούσε. Μία μορφή κολοσσιαία, ανθρώπινη και εφηβική που φαινότανε να είναι φτιαγμένη από σκιά και καπνό, σαν τα τζίνι των παραμυθιών. Μου μίλησε τότε και μου εξήγησε το κάλεσμα. Μου είπε οτι ένα ισχυρό πνέυμα του Χάους (ο αφέντης του) βρισκόταν στον κόσμο μας μετά από κάλεσμα θνητου (κάποιου Χάμιλτον) ο οποίος όμως έχασε τη ζωή του και οτι το πνεύμα αυτό είχε υπόσταση εδώ μόνο όσο ζούσε αυτός που τον κάλεσε.
Ο μόνος τρόπος να παρατείνει την παρουσία του ήταν με την εθελοντική παραχώρηση - μέσα σε 24 ώρες - ενός ανθρώπινου σώματος... Του δικού μου. Μου εξήγησε οτι η σχέση θα είναι συμβιωτική και μετά μου έταξε ανταλάγματα (που δεν χρειάζεται να αναφέρω) για να δεχτώ."
"Τί...;"
"Τί απάντησα; Ότι θα απαντούσε κάθε πιστός μετά από τέτοια πρόταση. Του είπα: βγες από μέσα μου διάολε και γυρνα πίσω στο  σκοτεινο πηγάδι από όπου ήρθες! 
Τότε το πλάσμα έβγαλε από τον κόρφο του μια σφαίρα και μου έκανε νόημα να κοιτάξω μέσα της. 
Εκει μου εμφανίστηκε μια εικόνα βιβλική οπου άγγελοι μάχονταν με δαίμονες και γιγαντιαία πλάσματα. Την μια στρατιά οδηγούσε στη μάχη ο ίδιος ο Εωσφόρος και στην άλλη μεριά του πεδίου άλλα αγγελικά και δαιμονικά πλάσματα. 
Ένα από αυτά στεκόταν σε ένα ύψωμα, μεγαλοπρεπές, ντυμένο με μαύρη πανοπλία από την κορφή ως τα νύχια και με ένα σπαθί σε κάθε χέρι. Ξαφνικά με πρόσεξε, έγνεψε προς το μέρος μου και τότε δέος με κατέκλυσε. Μου μίλησε για την δύναμη της μοίρας και μου είπε οτι ήμουν προορισμένος να τον βοηθήσω στην μάχη του ενάντια στον Εωσφόρο και τους συμμάχους του και να ξεφύγω από αυτή τη μίζερη ζωή. Μου είπε οτι τον λένε Άριοχ και με καλούσε να τον ακολουθήσω."
"Και... τί απάντησες σε αυτό το νέο πλάσμα της φαντασίας σου"
"Ότι θα απαντούσε κάθε πιστός. Του είπα ΝΑΙ!"

Ο Λευτέρης σήκωσε ξαφνικά το κεφάλι του. Η Ελένη κοίταξε τα μάτια του. Ήταν καθαρά, κανένα ίχνος καταστολής σε αυτά. Και όχι μόνο αυτό. Φαινότανε να αναδύεται από μέσα τους μια ακτινοβολία, με υπνωτιστική επίδραση πάνω της. Το βλεμμα του καρφώθηκε στο δικό της. Ήταν τόσο ελκυστικό, ξυπνούσε μέσα της ανομολόγητα πάθη.
Ο Λευτέρης σηκώθηκε από τη καρέκλα και ήρθε προς το μέρος της. Η δρ. Τζιζοπούλου στεκόταν ακίνητη σαν άγαλμα, ανήμπορη να αντιδράσει, σαν κάποιο αόρατο χέρι να την έχει καθηλώσει. Ένιωθε την καρδιά της να χτυπά τρελλά... από πόθο;

Δεν είναι σωστό, δεν είναι επαγγελματικο, αναλογίστηκε καθώς ξεκούμπωνε το πουκάμισό της
Δεν είναι δίκαιο αλλά πρέπει να το κάνω. Ο Λευτέρης ένιωσε για πρώτη φορά την εσωτερική δύναμη του να απελευθερώνεται...
{Φορέστε τα 3-D γυαλιά σας}
Είχε ήδη φτάσει μπροστά της, το πρόσωπό του άγγιζε το πρόσωπό της. Άρχισε να την γδύνει.
Το άγγιγμα του πυροδοτούσε μέσα της εκρήξεις αδρεναλίνης και υποσχέσεις ανείπωτης ηδονής.
Η γλώσσα του στο στόμα της είχε την γεύση του απαγορευμένου καρπού, Τίποτε άλλο δεν την ένοιαζε πια.
Τα μάγια λύθηκαν από πάνω της και παραδόθηκαν και οι δύο στο αναπόφευκτο.
Τον ένιωσε μέσα της*...

Ήθελε να μπορούσε να κρατήσει για πάντα... 

 {Βγάλτε τα 3-D γυαλιά σας}
[3 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ]
"Μωρό μου, σου άρεσε και εσένα όσο και εμένα;", ρώτησε ο - εμφανώς ικανοποιημένος - Λευτέρης.
"Μωρ...;; Τι... πήγα και έκανα;; Ω Θεέ μου!" 
Ο Λευτέρης χαμογέλασε.
"Οι θεοί... δεν είναι τίποτα άλλο παρά μεγαλύτερου μεγέθους δαίμονες."
"...Άκουσε με, Λευτέρη. Αυτό... που κάναμε σήμερα ήταν εντελώς απαράδεκτο. Δεν πρέπει κανείς να μάθει τίποτα για αυτό."
"Τότε δεν θα το μάθει κανείς."
"Πρέπει να πηγαίνω. Δεν θα πω σε κανένα οτι δεν πήρες τα φάρμακά σου και δεν ξέρω και πως το κατάφερες. Αλλά σε παρακαλώ πολύ να συνεχίσεις την αγωγή. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να βγεις από δω μέσα!"
"Δεν χρειάζονται δρόμοι, όσο δεν χάνεις τον προορισμό σου."

Η δρ. Ελένη Τζιζοπούλου ντύθηκε βιαστικά απορώντας με το βλακώδες της πράξης της όσο και με την απότομη ροπή του ασθενούς της στο να αραδιάζει φιλοσοφικές ρήσεις, με καθαρότατη - αυτή τη φορά - άρθρωση. Κάτι μυστήριο συνέβαινε εδώ. Σαν να μην είχε συναίσθηση των πράξεών της. Αποφάσισε να παρατήσει την υπόθεση Μαρτσαμπλόκου το συντομότερο δυνατόν. Ίσως και ένα διάλλειμα στο εξοχικό της, στο Ξυλόκαστρο, να της έκανε καλό.
Ταρακουνημένη, ζήτησε από τον φύλακα να την συνοδεύσει στην έξοδο.

Όταν έφτασε στο ισόγειο είδε πάλι τον δρ. Χάμιλτον, αυτή τη φορά να βγαίνει σαν σίφουνας από την κλινική. Φαινόταν αναστατωμένος. Η γραμματέας στο τηλεφωνικό κέντρο χωρίς να πει κουβέντα της έδειξε προς την τηλεόραση που έπαιζε στο mute, στην αίθουσα αναμονής. Δυνάμωσε τον ήχο. Ο γιός του δρ. Χάμιλτον είχε βρεθεί νεκρός, σε μια αυλή, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο λάθος Χάμιλτον... νεκρός... 
Κοντοστάθηκε, αλλά προτίμησε να μην συνεχίσει την σκέψη που σχηματίστηκε στο μυαλό της.
Αντί αυτού, αποφασισε οτι ένα κρύο ντους στο σπίτι της θα ήταν ιδανικό.

Καθώς προχωρούσε προς το αυτοκίνητό της είχε ήδη αρχίσει να σχεδιάζει το αυριανό ταξίδι στο εξοχικό της. Έβαλε μπρος τη μηχανή του Acura coupe της.

Το Ξυλόκαστρο θάναι ωραίο αυτή την εποχή.*Για την ολοκληρωμένη, Director's Cut, 100% adult έκδοση της σκηνής απλά στείλτε 10 euro στον λογαριασμό Paypal "PapariseThis/Mithrandir"~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  ΕΠΙΛΟΓΟΣ  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Here in the forest dark and deep..." 

Ώρα 23:00 Σιωπητήριο στην κλινική.
Στο δωμάτιο 314, μέσα στο σκοτάδι, ο Λευτέρης είναι καθισμένος σταυροπόδι στο πάτωμα, τα μάτια του κλειστά.  
Βρίσκεται ξανά στο άγριο δάσος των ονείρων του. Μια φωνή μέσα του του λέει να προχωρήσει.
Φτάνει σε μία έπαυλη. Βλέπει από το παράθυρο δύο ανθρώπους να συζητάνε μέσα.
"Πρέπει να πάμε σε αυτούς", ακούει την φωνή του Άριοχ. 
"Ποιοί είναι αυτοί;", ρωτάει.
"Σύντομα θα μάθουμε ποιοί πραγματικά είναι...και αν επιτέλους θα βρω αυτόν που ψάχνω τόσο καιρό... Τώρα όμως ξεκινάμε. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και οι εχθροί μας κινούνται ήδη."  
"Πες μου τουλάχιστον τι συνέβη με τον Χάμιλτον"
"Ο μόνος τρόπος να ξεφύγω από τα δεσμά μου ήταν με το κάλεσμα από κάποιον που διεθετε μια μεγάλη, ειδικού τύπου δύναμη. Αυτό το συμπλεγματικό ανθρωπάκι, ο Χάμιλτον δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί την δύναμη της ίδιας του της φαντασίας... Όμως όσο ο Χάμιλτον ζούσε ήμουν δεμένος μαζί του και η παρουσία μου εξαρτιόταν από την δική του επιθυμία. Όταν τελικά πέθανε έχασα το δικαίωμα ύπαρξης σε αυτό τον κόσμο αλλά την στιγμή που με δέχτηκες εθελοντικά βρήκα προσωρινό καταφύγιο στο γήινο σώμα σου. Και έτσι  χαρη στην θυσία του Χάμιλτον και στη δική σου παρέμβαση είμαι τώρα ελεύθερος επιτέλους!"

"Πολυ μπερδεμένα όλα αυτα" , μονολόγησε ο Λευτέρης
"Όχι άμα ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού...", απάντησε με νόημα ο δαίμονας.
"Μάλιστα. Και τώρα πως θα βγούμε από εδώ μέσα;"
"Ανοιξε τα χέρια σου!", πρόσταξε η φωνή μέσα του.

Τα μάτια του Λευτέρη άνοιξαν.  Στα χέρια του κρατάει μια πλαστική κάρτα. Πάνω στην κάρτα γράφει:
|| ΕΛΕΝΗ ΤΖΙΖΟΠΟΥΛΟΥ - Πρόσβαση - Επίπεδο Ασφαλείας 1 ||


Η φωνή μέσα του ξαναμίλησε.
ίδες και άκουσες. Είσαι πλέον έτοιμος να χαράξεις την πορεία σου; Αποδέξου με και παραδόσου στη μοίρα σου".
"Δεν έχω ιδέα ποιόν δρόμο να πάρω για να φτάσω σε αυτή την έπαυλη που με οδηγείς, αλλά θα ακολουθήσω την υπόσχεσή μου."
"Δεν χρειάζονται δρόμοι, όσο δεν χάνεις τον προορισμό σου", κάγχασε θριαμβευτικά η φωνή μέσα του, και ο Λευτέρης κατευθύνθηκε υπάκουα προς την πόρτα.


========================================================================  extension chapter  ========================================================================

Σσσσσς...τελειώνει 

 

Meanwhile in PapariseThis Headquarters

"...σκεφτηκε και κατευθύνθηκε προς την πόρτα, μμμ καλό τελείωμα, αν και κλεψιμέικο χεχεχε", μονολογούσε ο mithrandir όσο έγραφε την τελική του πρόταση

Misirlou: Παραμιλάς; Λολάρες ρε

[ο  Mithrandir γυρίζει απότομα και βλέπει την Μισιρλού]

Mithrandir: Ε, δεν σε είδα Μισιρλού, πόση ώρα στέκεσαι εδώ πέρα; Απλά τελείωνα το κείμενό μου.
Misirlou: Ναι, δεν είπαμε οτι θα βρεθούμε εδώ να πάμε για μπύρες; Ποιός γράφει μετά;
Mithrandir: Νομίζω ο Downhill ειναι. Α κατα φωνή, νάτος

[ανοιγει το πλάνο. Όλο το paparo-team μπαίνει μεσα στην αίθουσα]

ΤρύπιαΒάρκα: Είμαστε έτοιμοι να φύγουμε;
Mithrandir: Ναι, τωρα μισό λεπτό να κάνω ένα save. Downhill σου δίνω εσένα το βιβλίο ε; Είσαι ο επόμενος...

[εκείνη τη στιγμή το βιβλίο αρχίζει να λάμπει με ένα εκτυφλωτικό φως που αναβοσβήνει, και ξαφνικά αρχίζει να χάνεται έως ότου εξαφανίζεται εντελώς και στη θέση του εμφανίζεται ένα χρυσό αυγό. Όλοι μένουν έκπληκτοι]

Downhill: Το βιβλίο!
DrStein: wtf?
FightBack: Χμμ. Εξαφανίστηκε...
Kabamaru: Το αυγό!
Misirlou: Και τώρα;;
ΤρύπιαΒάρκα: Μπορεί να ξαναεμφανιστεί, ας μην πανικοβαλλόμαστε.
Mithrandir (απαρηγόρητος): Ναι; Και αν δεν εμφανιστεί ξανά; Ή αν αργήσει αυτό να γίνει; Τί κανουμε;
DrStein: Μπα... ακομα και αν εμφανιστεί, ήρθε το τέλος… Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου τα μισά από τα σημερινά ελληνικά blogs δεν θα υπάρχουν τον επόμενο χρόνο. Πόσο να περιμένουμε για την επόμενη ανάρτηση εμείς; Άκυρα όλα! Όσο αργούμε τόσο πιο γρήγορα θα ψοφήσει και το δικό μας το μπλογκ...
Downhill: Αν ψοφήσει θα φέρουμε τον νεκροτόμο! (σατανικό γέλιο)
Kabamaru: Ίσως... θα μπορούσαμε να γράψουμε άλλες ιστορίες στο μεταξύ; Που να μην είναι απαραίτητα μέρος του βιβλίου αλλά να κινούνται στο ίδιο σύμπαν με τις άλλες; Για να μη χαθεί το ενδιαφέρον εντελώς...μέχρι να το ξαναπιάσουμε.
ΤρύπιαΒάρκα: Καλή ιδέα Καμπα. Θα συνθέσω ένα ποίημα...
Kabamaru: Ναι; Και εγώ μια τσόντα, αφού πουλάει απότι φαίνεται, χαχαχα.
FightBack: ΡΕ σεις εχω μια καταπληκτικη ιδεα για γουέστερν καουμπόικο με ερωτικό ειδύλλιο ινδιάνων, μπορω να το γράψω στο επόμενο μέρος του παπαράιζ;
Downhill: Ενδιαφέρον αυτό! Όλα πουτάνα!
Φ.Κ.: Ιστορίες για αγρίους... Για το πούτσο καβάλα είστε παλικάρια..

[γυρνανε όλοι να δουνε τον νεοφερμενο που μίλησε]

Mithrandir: Ποιός είσαι πάλι εσύ;
Kabamaru: Έλα ρε...είναι ο φίλος μου από την περίληψη του 2ου κύκλου, θυμάστε; Τον έφερα και αυτόν για να δει  από κοντά τί παίζει, γιατί δεν είχε καταλάβει Χριστό.
Φ.Κ.: Ναι εγώ είμαι και εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τίποτα. Εγώ λέω να πάμε για αυτά τα ποτάκια επιτέλους μήπως και την βγάλουμε την άκρη εκεί τελικά
Ολοι μαζί: ΜΕΣΑ!

Το παπαροτημ αποχωρεί σιγά σιγά, τα φώτα κλείνουν και επικρατεί ησυχία.15 σχόλια:

DrStein είπε...

nnnnnnnnice!

Fight Back είπε...

γαμησε το παπαραιζ

Κολοκύθι είπε...

Πάντως αυτό το πάπαράιζ είναι σα το ελλάδα έχεις ταλέντο. Εμπνευσμένοι τύποι διαγωνίζονται , κανείς δε το βλέπει αλλά όλοι το ξέρουν από τις διαφημίσεις.
Εμένα μου αρέσετε , σήμερα έχω κάνει και το μαλλί μου σαν αυτής δίπλα στον ψινάκη.

mithrandir είπε...

Na poume kapou edw oti me ton titlo "Ligo SEX" o tracker ekane trelles xaroules. Mipws na allaksoume prosanatolismo?

Poios exei sunexeia?

Kolokuthi, kalire i paromoiwsi. Eides pou to diabazeis kai apla ntrepesai na to paradexteis?
Empros na bgoun sti fora oi krupto-paparofans (me tin kali ennoia)! Out of the closet!!

satya είπε...

Η αλήθεια είναι ότι μια ψιλοάκρη την βρήκα μετά από τα ιδιαίτερα μαθήματα που αφιλοκερδώς μου προσεφέρθησαν-και τονίζω το αφιλοκερδώς!!!!

Ένα πράγμα με χάλασε μόνο!! Ένα!!
Είναι δυνατόν να μου έχετε φτιάξει σκηνή σεξ και να είναι τόσο μικρή σε διάρκεια και τόσο φτωχή σε περιγραφή??? Και εντάξει αυτό, πες ότι είμαι εγώ σεξομανής και το βλέπω υπερβολικά.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΣΑΜΠΛΟΚΟΥ- ΑΛΛΕΝ ΛΕ ΦΑΝΓΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "Μωρό μου, σου άρεσε και εσένα όσο και εμένα;" ????? ΕΜΕΤΙΚΌ!!! (ας την έλεγε τουλάχιστον πουτανάκι του να νιώσω μια ισορροπία...)

Τώρα που βγάζω άκρη μου αρέσει πιο πολύ!!!!! Για συνεχίστε παρακαλώ!!!

mithrandir είπε...

Satya ontws mikri i skini (3 lepta einai auta). Gia tin extended version tis skinis exw idi enimerwsei sto katw meros. Ksexna loipon auta ta "afilokerdws" kai ksigisou!

H ataka nomizw itan i katalliloyeri gia na epelthei i apomuthopoiisi i opoia tha ekane mia wraia antistiksi me tis uposxeseis pou afisan na aiwrountai oi prwtes perigrafes tis skinis klp klp mpla mpla.

Telika kai sta blogs... Thelou Sex!
(Tsis Kempap Kempap... Gardoumpa!
Doner!)

ampot είπε...

Με ξενέρωσε λίγο το Ξυλόκαστρο αλλά υποθέτω ότι ταιριάζει απόλυτα με την ανοργασμικιά Ελένη ε;
Κατά τ' άλλα, επιτέλους επανήλθε η δράση!

mithrandir είπε...

Xoxo Ampot, i alitheia einai oti den exw paei pote. Ksenerwto e?
Pantws maresei pou ta pianeis amesws, anorgasmikia ontws ;)

Welcome back sta sxolia!

ATHENA είπε...

EΓΩ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΔΩ ΣΕ ΤΡΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΔΑ ΤΟ DEDICATED ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣ ΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ)
ΤΟ ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!

ΔΩΣΤΕ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

ΚΑΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

ΦΡΑΝΚ ΦΟΡ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ

kabamaru είπε...

αυτο που βλεπω τελικα ηταν οτι επρεπε να γραψει ο μιθρα για λιγο σεξ για να ξυπνησει το παπαροκοινο!!!!!

mithrandir είπε...

athena akolouthisa ta bimata sou kai me tria almata brethika sto blog sou (to kalo, giati exeis kai polla).
Keep it up!
Frank RESPECT

Kabamaru eides?

ampot είπε...

E..συγνώμη αλλά έπειτα από τις οδηγίες ενός από τα μέλη-συγγραφείς του βιβλίου σας, πρέπει να αφήσω σήμερα ένα σχόλιο (ή και παραπάνω) λόγω παγκόσμιας ημέρας comments.

kabamaru είπε...

ligo sex gardouba kai doner

kabamaru είπε...

kalo pasxa paparise!!!

Ανώνυμος είπε...

hallo