Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2007

ΠΥΡ!

- Είστε ευχαριστημένοι τώρα; (Και προχωρούσε, και προχωρούσε)

Πώς θα μπορούσε να ξορκίσει το κακό; (Θυμήθηκε κάποιον κάτι που’ χε γράψει κάποτε: «βγες από μέσα μου διάολε», θυμήθηκε τον εαυτό του) (πιάνο συνοδεία τύπου θάνου μικρούτσικου πριν μπει η φωνή του χ τραγουδιστή που όλοι νόμιζαν πως θα’ ναι η μίλβα, μίλβα γαμώτο)
Ο διάολος καβαλάει πάντα το άλογό του και σημαδεύει τη χροιά της φωνής των ανθρώπων. Από κει μέσα επιβιώνει, από άνθρωπο σε άνθρωπο μεταδιδόμενος, λαμπρά πετούμενος και αιωρούμενος κυριαρχικά σε κρίσιμες πύρινες στιγμές. Χα. Λάι μπαχ. Μπάχ-αλο. Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς. Ιν. Ιμ. (μπαίνει το βιολί)

- Σατανάδες! (φώναξε) (μα δεν ακούστηκε) (kale mou anthrwpe, ακούστηκε κάποιος να λέει)

Δεν ήταν καλά ο “Sigma”. Με τα 23 γράμματα της αλφαβήτου στο σακί του ξεκίνησε. Σταμάτησε. Ξεκίνησε. Δεν έφτασε. Προσπάθησε. Επιχείρησε να μιλάει, να ρητορεύει έμμετρα ποιητικά.

Όμηροι της ζωής μας είμαστε και οδεύουμε αντίθετα στο τρένο ενώ οι γραμμές συσπώνται για να φτιάξουν ένα υπέροχο σίγμα για τον Σίγμα μας. 


9 σχόλια:

DrStein είπε...

Ρε συ τρύπια, η δημοσίευση είναι σαν το γλυκό. Θέλει χρόνο και ψυγείο για να δέσει, να αφομοιωθεί και να γίνει κτήμα του αναγνώστη. Έγραψε που έγραψε σεντόνι ο άνθρωπος εσύ το κατάντησες και κατωσέντονο μέσα σε μία μέρα. Προτείνω θέση project manager στο Paparise.

Μοναδικός υποψήφιος ο DrStein. 6 υπέρ και 1 άκυρο (Εκλογές αλά Σαντάμ κι έτσι). Ο DrStein είναι λοιπόν ο νέος σας Project Manager βασική αρμοδιότητα την ομαλή ροή του έργου, λογοκρισίες κλπ.

Α τώρα που είπαμε για λογοκρισία μόλις θυμήθηκα ότι κάποιος πούστης έβγαλε το βιντεάκι από το πρώτο μου post οπότε άκυρα όλα.... ΤΡΥΠΙΑ ΒΑΡΚΑ έχεις το ελεύθερο, από εμένα τουλάχιστον, να τα κάνεις όλα πουτάνα!!!

kabamaru είπε...

edw tairiazei ena klassiko: " wraio post re trupia anamainw me agwnia thn sunexeia".. Na dw pws tha ta vgalw akrh sti perilipsi me auton ton sigma :)

Fight Back είπε...

Διαβολος στη χροια του (οπως λεμε διαβολοι στο κορμι της και διαβολοι στο κορμι της νο2).
Θα το βρει το σιγμα? για που ξεκινησε? που θα φτασει?

αγωνια
ελα μωρη παπαραιζ

Downhill.... είπε...

Σατανάδες! (φώναξε)

τελικά το είπε το Σίγμα ή ήθελες να γράψεις ΘΘΘΘατανάδεθ??

Downhill.... είπε...

Loipon paidia dyo protaseis...

1. na dinoyme "fantastika" dwra stoys fanatikoys anagnwstes mas (dhl. emas kai thn Satya)

2. den to exw skeftei akoma..

pantws nomizw oti prepei na kanoyme me epikh anafora stoys anagnwstes mas kapoy sto background...

Unknown είπε...

Geia sou re trypia me ta wraia sou!

Η τρυπια βαρκα ειναι σχεδια είπε...

drstein, ο downhill τα έκανε όλα πουτάνα με το σχόλιό του: έπιασε τον sigma να λέει σίγμα.
kabamaru, δεν σε φοβάμαι, είσαι αστέρι στις περιλήψεις.
fight back, πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες για το παπαρο-team.
downhill, δεν ξέρω: είτε έχει γιατρευτεί με τα χρόνια που πέρασαν (από το προηγούμενο επεισόδιο), είτε το είπε από μέσα του και δεν ακούστηκε. Πάντως, "θατανάδες" αποκλείεται να είπε γιατί δεν είναι ψευδός, ξέρεις, απλά έπαθε αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να πει το sigma.
Ρε Σπύρο, ποια ωραία; Η νέα φυτίνη.

satya είπε...

Γιατί φανταστικά δώρα?????? Γιατί όχι πραγματικά??? Τόση ταύτιση υπάρχει, σκέψου το, από Σ είναι το ψευδώνυμό μου, από Σ και το κανονικό μου όνομα, 23 λένε την μπάντα μου...!! Δεν δικαιούμαι τουλάχιστον ένα σπίτι δώρο????

Downhill.... είπε...

Πραγματικά ανησυχητική η ταύτιση! Πάνως...ενα πραγματικά "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ" σπίτι κληρώνει στο τέλος του project, μετά το τέστ γνώσεων στο οποίο θα υποβληθούν όλοι οι αναγνώστες...Προς το παρόν, το πολύ πολύ να σε φωνάζουμε Λευτέρη...