Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2007

Τελικά τι θα γίνει με το παπαράιζ?

Άκυρα ολα?

Παρακαλώ τοποθετηθείτε!

?

24 σχόλια:

Downhill.... είπε...

AKYRO AKYRO

OLA AKYRA

Fight Back είπε...

Ας θεσουμε φιλοι το θεμα στην πραγματικη του βαση. Ποια ηταν η προθεση μας οταν ξεκινησαμε το παπαραιζ? Να τα σπασουμε? Τα εχουμε καταφερει μεχρι στιγμης? Αρκετα τιμια απαντω. Οποτε ποιος ο λογος να ακυρωσουμε την προσπαθεια μας?
Γεγονος ειναι οτι η απολυτη ελευθερια στο υφος, στο μεγεθος, στη φυση των ηρωων και στο χωροχρονο των γεγονοτων εφεραν ως φυσικο επακολουθο η κατασταση να περιπλεκεται σε σημειο που φανταζει τωρα δυσκολο να αναστραφει η ιστορια προς μια φυσιολογικη πλοκη.
Μας ενδιαφερει?
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι καθως η ιστορια εμπλεξε τους ηρωες μεταξυ τους αντι να αυξηθει το ενδιαφερον, αυτο εκμηδενιστηκε κατι που δειχνει οτι αυτο προφανως εγινε με λαθος τροπο η μεθοδο.
Θελουμε να ανακτησουμε αναγνωστικο ενδιαφερον η θα διατηρησουμε το παπαραιζ ως αυτιστικη ελιτιστικη αποπειρα?
Στη δευτερη περιπτωση, προς την οποια οδηγουμαστε, παυει να υπαρχει η αναγκη για περιληψεις και αυτο περιορισμους.
Αν δε σε ενδιαφερει η γνωμη του πιθανου αναγνωστη, μπορεις να πειραματιστεις με οτιδηποτε φανταζομαι.
Αν παλι για τους τυπους και με την κοινη κοινη ελπιδα οτι μπορει να βγει κατι αξιολογο στο τελος, μπορουμε να ακολουθησουμε καποιες κατευθυντηριες γραμμες οπως για παραδειγμα να δημιουργηθει ενα χρονοδιαγραμμα που θα τοποθετει τα γεγονοτα σε ενα σημειο. Η να τεθει ενας περιορισμος στο μεγεθος του κειμενου. Ισως πρεπει να μην επιμεινουμε τοσο στο υπερφυσικο καποιων ηρωων η στο παρελθον τους και να επικεντρωθουμε στις εκπληξεις που θα εχει η συνεχεια της ιστοριας.
Η ανομοιογενεια υφους δεν ειναι κακο αντιθετως προσωπικα τη βρισκω ενδιαφερουσα. Σημερα εχεις αφηγηση νταουνχιλ για δαιμονες και αυριο ποιηση τρυπια βαρκα. Το στοιχειο του απροβλεπτου τα σπαει.
Κατι ακομα που αποθαρυνει την τακτικη επισκεψη στο μπλογκ ειναι η ασυνεχεια δημοσιευσεων. Δυο ποστ σε 2 μερες και μετα κενο για 10 μερες. Επισης ατακτη συνεχεια μεταξυ των συμμετεχοντων. Αλλοι γινονται πιο δραστηριοι κι αλλοι παραμενουν θεατες(βλεπε δοκτορ).
Θα προτεινα τελος αποδεσμευση των ηρωων απο το δημιουργο τους. Ο καθενας να αναλαμβανει αλλο ηρωα καθε φορα. Μπορω να αναπτυξω το τρελο κοριτσακι αλλα αυτο θα παρει τα στοιχεια που εγω του εδωσα κι οχι τα στοιχεια που του εδωσε το παπαραιζ. Το ιδιο και για τους αλλους ηρωες. Προσωπικα θα ειχα αναλαβει αλλους ηρωες αλλα αντιληφθηκα οτι υπηρξε μια συνενοηση μεταξυ των φιλων μελων του παπαραιζ για την σχεση και την συνδεση τους οποτε το απεφυγα. Επισης πλεον το βρισκω δυσκολο να αναλαβω καποιον αλλο ηρωα γιατι θα μπλεξω σιγουρα και θα προκυψουν ασυνεπειες με τα προηγουμενα ποστ.
Δεν το βρισκω ασχημη ιδεα να σβησουμε καποια θολα σημεια που μπλεκουν την ιστορια μεχρι στιγμης εφοσον ολοι συμφωνουμε.

kabamaru είπε...

φαιτ hsoun katatopistikos kai oi protaseis sou einai endiaferouses. Perimenw kai thn gnwmh twn allvn melvn alla polu perissotero tvn opoivn anagnvstvn mas(an yparxoun pia). Tha topothetithw pio meta kai egw me allo comment

mc είπε...

Βαριέμαι να διαβάσω το σχόλιο του ΦΒ, προφανώς είναι θέματα εσωτερικής διαχείρισης.
Απλά να δηλώσω ότι ΠΡΕΠΕΙ να το συνεχίσετε. Μη καθυστερείτε πολύ γιατί κουράστηκα να κάνω ριφρές.
Η αιώνια αναγνώστρια σας

DrStein είπε...

[figtbacκ]

Έθεσες πολύ σημαντικά ζητήματα αλλά επειδή είμαι πουτάνα των quotes θα πιαστώ από ένα που με αφορά:

“Αλλοι γινονται πιο δραστηριοι κι αλλοι παραμενουν θεατες(βλεπε δοκτορ).”

α. Είτε δεχτούμε ότι υπάρχει μια σειρά (σε Death Row είμαστε? Περιμένω ακόμα το τελευταίο μου γεύμα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες) είτε οι δημοσιεύσεις γίνονται τυχαία (randomly), δεν έχει έρθει ακόμα η “σειρά μου” (i.e. Μόλις προχτές έγραψε η misirlou και ο “επόμενος” είναι ο mithrandir)

β. Το όλο στιλ παραγίνεται progressive για εμένα. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι δεν τα έσπασαν τα τελευταία post, αλλά εγώ ακούω μόνο πιασάρικη μουσική 4/4 και είμαι και περιορισμένης ευθύνης συγγραφέας (ξέρεις... ανέβηκε τη σκάλα, μπήκε στο ασανσέρ κλπ) οπότε δυσκολεύομαι πολύ να συνεχίσω κάτι που θα φανεί σαν να το ξεκίνησε ο Wagner και να το τελείωσε ο Δάντης.
Οπότε μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Το τελευταίο που θα θελα, εξάλλου, είναι να γίνω αιτία περιορισμού του “σπασίματος” του Paparise.

γ. Ακόμα δεν έχω μάθει ποιος πούστης μου έσβησε το βιντεάκι από το παρθενικό μου post. Και βασικά κάτι τέτοια με τρελαίνουν ειδικά όταν καταρρίπτεται και το μοναδικό άλλοθι μιας αυθαίρετης συλλογικής εξουσίας, που ίσως δεχόμουν (ότι δηλαδή δεν κολλάνε βιντεάκια σε ένα “βιβλίο”) όταν υπάρχουν τόσα άκυρα break με βίντεο. (βλέπε και το πιο πρόσφατο με τον Καήλα που παίζει πιάνο)

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τα α, β και γ ο δόκτορας θα επανέλθει όταν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο. Και σιγά που έχετε και την ανάγκη του στο κάτω κάτω.....

kabamaru είπε...

prepei na vroume lusi re paidia ...mono kai mono gia thn monadikh mas taktiki anagnwstria thn ampot..we are not alone out there!!!!!

mithrandir είπε...

Doctora gia na mi meineis me tin aporia, EGW to ebgala to videaki sou!
De se xalase!
Poios ebgale to Rondeau apo to Vrilissia Project sto myspace, dikatatorika kai xwris na rwtisei kanenan prwta?? E? E?

Kai to sbisimo egine oxi gia logous ekdikisis (exw kaba ena mpoukali Amontillado gia auto, pou tha to pioume sto upogeio mia mera) oute epeidi den kollaei to videaki se ena "biblio" (kai alloi balane) alla epeidi to link den douleue pia, to videaki de fortwne kai to esbisa mipws kai fortwsei pio grigora i selida.
Telika den allakse kai tpt bebaia sti taxutita.

Ampot mas sugkinises, gia tous irwikous angnwstes san kai esena kai gia ti parth mas re gmt tha sunexisomen!

DrStein είπε...

diktatorika kai xwris na rwtisei kanenan prwta?? E? E? <---- Αναφέρεσαι στον εαυτό σου να υποθέσω;

kabamaru είπε...

anapsan ta aimata! :(

Fight Back είπε...

dr stein
Η αναφορα μου σε σενα ως παρατηρητη στηριζοταν στη λανθασμενη μου εντυπωση πως δεν εχεις ανεβασει κειμενο μετα το "Ιρενα Παβλοβιτς" - δε θυμομουν και τωρα το προσεξα το "Tea time" οποτε προκειται περι παρεξηγησης.
Παρολαυτα ο χαρακτηρας της Ιρενα νομιζω εχει αδικηθει και εχει αναπτυχθει λιγοτερο απο ολους τους αλλους κι ισως θα πρεπε να παρει πιο δραστηριο λογο.
Και μιας και μιλαμε για δικτατορικες αποφασεις καλο θα ηταν να βγαλετε κι αυτη την παρωδια που παιζει οποτε μπαινει καποιος επισκεπτης και λεει "παπαραραμ" - ειναι αθλιο και μου θυμιζει το παρακμιακο γκρουπ βριλησσια προτζεκτ το οποιο εξ οσων ειχα καταλαβει δεν ειχε να κανει με το παπαραιζ. Αν σκοπευετε να κανετε και με το παπαραιζ οτι και με το βριλησσια προτζεκτ ενημερωστε μας παρακαλω

satya είπε...

Ρε δεν αφήνετε τις αηδίες μην έρθω εκεί και σας σπάσω τα μούτρα???? Φυσικά θα συνεχίσετε!!! Μου έχετε τάξει και σπίτι!!!!

kabamaru είπε...

Yparxei kai h filtati satya ws fanatikh anagnwstria!!

Prepei na vrethei lusis to suntomotero akoma kai an kapoioi edw mesa anaferontai me akrws upotimitika sxolia gia groupares opws oi vrilissia project rixnontas ladi sti fwtia!

DrStein είπε...

[mithrandir]

"Poios ebgale to Rondeau apo to Vrilissia Project sto myspace"

Λυπάμαι που,εκτός των άλλων, είσαι και ψεύτης

mithrandir είπε...

@Dr, OK, tote poios eipe na to bgaloume? (sunexise to, diafimizoume tous Vrilissia Project etsi)

@FightBack oi dimokratikes sou pseudaistiseis tha apokatastathoun an psifisoume gia to ixitiko klipaki?
Egw pantws to brika tairiasto me ton titlo, to idio kai 120 kataskeuastes pluntiriwn...
Gia tin istoria den einai Vrilissia Project (All Hail thee) alla eisagwgi apo Cypress Hill (respectah)

DrStein είπε...

[mithrandir]

Τελικά έχεις δικ... χμ... εχεις δίκιο λέω γκουχου γκουχου... λοιπόν ξέρεις κάτι; έχεις δίκιο όταν λες ότι το παπαράρα μας αξίζει, παρότι οι κατασκευαστές πλυντηρίου είναι γύρω στους 30-40 το πολύ, και σε καμία περίπτωση 120 (ίσως το μπέρδεψες με τα ενωμένα εργοστάσια). Όσο για τους Vrilissia Project.... τα εν οίκο μη εν δήμω (εξάλλου πολλά τους αποκαλύψαμε ήδη :p)

mc είπε...

To paparara είναι κορυφαίο. Μη το βγάλετε. ΦΒ θες πολλ;

Downhill.... είπε...

ΩΩΩΩ! Μα τί έχασα ένα ολόκληρο Σ/Κ...

Σε ωραία βάση τα θέτετε όλα αλλά fight αυτό το σοβαρό σου ύφος πραγματικά αυξάνει τις ανησυχίες μου ώς προς το πρόσωπό σου... Δηλαδή, διαβάζω Samantha, μετά διαβάζω το comment και αμέσως σε φαντάζομαι σκυμένο πάνω απο ένα pc, με γουρλωμένα κόκκινα μάτια, χαιρέκακο ύφος, και αδημονία, να πληκτρολογείς το comment σου διαμελίζοντας τα υπόλοιπα μέλη του παπαραϊζ στην νοσηρή σου φαντασία...:)

Η αλήθεια έιναι οτι έχεις δίκιο σε πολλά, μα για να έχουμε κουβεντούλα παραθέω μερικές αντίθετες απόψεις στα εξής:

Δεν συμφωνώ οτι το ενδιαφέρον εκμηδενίστηκε...αν αναφέρεσαι στο ενδιαφέρων των συγγραφέων, αν αυτό είχε εκμηδενιστεί, δεν θα κάναμε τόση κουβέντα και τόσα meetings γύρω απο το παπαραϊζ. Αν αναφέρεσαι στο αναγνωστικό κοινό, εξ αρχής δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Είναι λίγο μπλεγμένο project και απαιτεί συνεχή ενασχόληση απο κάποιον. Να διαβάσει όλους τους χαρακτήρες, να καταλαβει τί γίνεται...Ο κόσμος έχει περιοερισμένο χρονο και δεν του αρέσουν τα σύνθετα πράγματα. Και το Project ήταν σύνθετο εξαρχής...μπερδεμένο απο τη στιγμή που ο αναγνώστης έμπαινε και διαβαζε κάποια (ασύνδετα) βιογραφικά σημειώματα...το έπαιρνε ώς inside joke και εγκατελειπε...δεν είχαμε ποτέ κάποιο αρχικό αναγνωστικό κοινό. Εκτός απο τα δύο ατομάκια Satya kai Ampot... Οποτε εξαρχής είχαμε επιλέξει τον μοναχικό δρόμο της δημιουργίας για την πάρτη μας... Αν στην πορεία βγάλουμε αναγνώστες έχει καλώς...εγώ το διασκεδάζω το παπαραϊζ και ίσως μία καλή ιδέα είναι κάθε πόστ που κάνει ο καθένας μας να το ανεβάζει και στο blog του...εγώ αυτό κάνω...και πίστεψέ με εκεί τα σχόλια διαφέρουν, το ενδιαφέρον είναι διαφορετικό...βάλε το τρελλό κοριτσάκι στο site soy και θα δείς που θα ανέβουν οι μετοχές του...ο κόσμος θα θελήσει να μάθει..να δεί...αλλά πρώτα πρέπει να ξέρει αλλιως δεν ασχολείται...

Δεν συμφωνώ στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ rotation των χαρακτήρων...Η αποδέσμευση απο το προσωπικό γίνεται αυθόρμητα...εγώ έγραψα για τζέρρυ, εσύ για χάμιλτον, ο καμπα για αλλεν και ιρένε, ο καθένας όποτε αισθάνοταν έτοιμος. Ας μήν πιέζουμε καταστάσεις...οι χαρακτήρες είναι εκεί για "δημόσια" χρήση όποτε κάποιος το θελήσει...

Επίσης η αληθεια έιναι οτι η Παύλοβιτς έχει αναπτυχθεί λιγότερο απο όλους τους χαρακτήρες και έχει γίνει λίγο δύκολο να την χειριστεί κάποιος...(όπως και κάθε άλλον χαρακτήρα στο παπαραϊζ...)αλλά ο δόκτορ έχει συμμετάσχει στο παπαραϊζ όσο ο καθένας μας...αυτό είναι το στύλ του και τελικά είνια ταιριαστό γιατί συμβάλλει στην ποικιλομορφία, τον αυθορμιτισμό και την έκπληξη...Προς το παρόν η Παύλοβιτς είναι μία ήρεμη γιαγιάκα...(ηφαίστειο που βράζει μου φαι΄νεται το σκηνικό...) Όταν έμαθα οτι μπορεί να χρειαστεί να χειριστώ τον χαρακτήρα του Στάιν ομολογώ τρομοκρατήθηκα. Αλλά μετά απο σκέψη και με τη ραγισμένη μου ψυχοσύνθεση που αποκτά μια διαφορετική οπτική σε σχέση με αυτό που αποκαλείται νορμάλ και γραμμικό, είδα στον χαρακτήρα αυτόν great potential... Απλά δεν χρειαζόμαστε όρια και περιορισμούς...δεν χρειάζεται να κολλάμε σε έννοιες, δεν χρειάζεται να κολλάμε σε μία ανατρεπτική πλοκή...ανάτρεψέ τα όλα όπως σε βολεύει ώστε να αναγκάσεις τους υπολοιπους σε νέες ανατροπές...άν το πάμε γραμμικά θα χαθεί η ιδιαιτερότητα του Project...

Το μέγεθος του πόστ συμφωνώ να περιοριστεί αλλά οχι τραγικά...ίσως σε τρείς σελιδες word το κατώτερο. Εντάξει παραδέχομαι οτι το παραέκανα αλλά είμαι πρόθυμος να σβήσω ότι θέλει το team...Εσένα το στύλ σου μπορεί να σε εκφράζει σε μία σελίδα. Τον καμπαμαρού σε 10 εμένα σε 5...Όλοι θα συμβιβαστούμε αλλά μήν καταπιέσουμε την δημιουργικότητα των υπόλοιπων μελών...(Δεν χρησιμοποιώ τον εαυτό μου ώς πρότυπο και δεν προσπαθώ να δημιουργήσω ευνοικές συνθήκες για εμένα...εγώ ότι κανόνας μπεί μπορώ να προσαρμοστώ...ομολογώ οτι μου αρέσουν τα μεγάλα, περιγραφικά πόστ αλλά αν αποφασίσουμε να μειώσουμε σελίδες θα μειώσουμε. Απλά νομίζω οτι είνια καπως περιοριστικό).

Προτείνω πάντως ανέβασμα πόστ κάθε μέλους ανα 5 μέρες έως μία εβδομάδα...το πρότζεκτ κινείται πολύ γρήγορα...και η αλήθεια είναι οτι οι άστατες δημοσιεύσεις κουράζουν...οπότε προτείνω 5 με 7 μέρες κενό/πόστ ώστε και εμείς να μήν πιεζόμαστε και το κοινό να έχει χρόνο να διαβάσει. Αν ανεβάζουμε ανα 2 μέρες και κάποιος μπεί στο 18ο επεισόδιο σιγά μην κάτσει να αχοληθεί με τα προηγούμενα πόστ.

Ο όρος που πρέπει να μπεί σίγουρα έίναι Χρονοδιάγραμμα, και ίσως ότι άν κάποιος αποφασίσει να μπλέξει, σκοτώσει, εξαφανίσει κάποιον χαρακτήρα, να προσθέτει έναν ακόμα για να έχουμε ποικιλία προσώπων και καταστάσεων και ευρύτητα επιλογών...έτσι που πάμε τώρα συγκλίνουμε σιγά σιγά όλοι σε ένα άτομο και γι'αυτό χάνεται το ενδιαφέρον...χάνεται η ποικιλομορφία...όλοι θα μιλάμε για τον άλλεν και το τρελλό κοριτσάκι που γινεται bloger και μιλάει με εμένα στο μέλλον...

ok...this is rather frightening...

Τάσσομαι υπέρ του αυθορμιτισμού και του ολαπουτανισμού χωρίς κανόνες felix. Ο μόνος κανόνα είναι να προσέχουμε να μήν πέφοτυμε σε αντιφάσεις και να δεχτούμε αυτό που λές...Ο χαρακτήρας μας δεν είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, αλλά του παπαραϊζ...ίσως στην πορεία να εξελιχθέι σε κάτι διαφορετικό απο αυτό οπυ είχαμε αρχικά στο μυαλό μας...απλά σε κάθε ποστ να συμβιβαζόμαστε ή να διμηουργουμε την ανατροπή...

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..

ΜΙΣΣΥ ΒΓΑΛΕ ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΟΛΑ...

Το μπαλάκι το πετάω στον fight ξανά περιμένωντας τρελλό χώσιμο

Downhill.... είπε...

Μαλάκες τα γάμησΑ πάλι...SORRY AΛΛΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΑΣΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ...


:(

Fight Back είπε...

Downhill Το αναγνωστικο κοινο σιγουρα περασε μια βολτα απο δω. Το οτι δεν το κρατησαμε σημαινει οτι το όποιο ενδιαφερον εκμηδενιστηκε γιατι καταλαβαν οτι δεν αξιζε την προσοχη τους η όλη ιστορια. Οι λογοι μπορει να ειναι διάφοροι.
Το αν εκμηδενιστηκε το ενδιαφερον των συγγραφεων ή οχι ασε να το ξερω εγω. Προχτες αν δεν κανω λαθος στη συναντηση ολοι λεγατε να τα ακυρωσουμε και να ξαναρχισουμε με αλλους ηρωες. Χαρακτηριστικα τα λογια σας ηταν "ακυρα ολα" και "να ξεκινησουμε απο την αρχη με αλλους ηρωες" Οποτε μη λες οτι εχεις ακομα ενδιαφερον.
Donhill μονος σου λες: Ο κόσμος έχει περιορισμένο χρονο και δεν του αρέσουν τα σύνθετα πράγματα.
Ευτυχως που ειχες αυτη την πεποιθηση και την ωρα που ποσταρες το 10σελιδο με τα διαολια και τα τριβολια και τη γεννεση του κακου στη μαυρη θαλασσα.
καλα το λεει η τσιλα "μαυρη μαυρη μαυρη - μου χεις κανει τη ζωη".

Και δεν ειναι αναγκη καθε φορα που ποσταρει καποιος να γινεται πια κατι τοσο συνταρακτικο γιατι θα γινουμε σα σαπουνοπερα τυπου λαμψη και βερα στο δεξι που σε καθε επεισοδιο καποιον απαγαγουν, καποια βιαζουν καποια πυροβολειται και δεν ξερουμε κιολας αν ειναι η κατερινα ή η φωτεινη.

"Πυροβολησαν τον Αλλεν.
Καποιοι ομως λενε οτι ήταν ο Τζερι.
Μα καλα τελικα ποιον πυροβολησαν?
Καποια δελτια λενε οτι πυροβολησαν το Τζερι.
Πολυ φοβαμαι οτι ήτανε ο Άλλεν"

Downhill.... είπε...

ναι φασισταρίο του κερατά ("Το αν εκμηδενιστηκε το ενδιαφερον των συγγραφεων ή οχι ασε να το ξερω εγω.") 'ας αφήσουμε τον Νικο Ματασαμπλόκο να κάνει κουμάντο απο το κέντρο επιχειρήσεων 7 μέτρα κάτω απο τη γή...

Οι ακυρώσεις που συζητάγαμε ήταν μέρος των λύσεων που προτάθηκαν και όχι ένδειξη απόγνωσης, ούτε αδιεξόδου...

οι λύσεις ξέρεις ότι ήταν πολλές και περιελάμβαναν συνέχεια όπως έχει, έντιτ, ή σβήσιμο μερικό ή ολικό. Η αλήθεια έιναι οτι το τελευταίο πόστ έχει αντιφάσεις. Αυτό προσπαθούσαμε να διορθώσουμε γιατί ώς ιδέα τα σπάει και θέτει το παπαραιζ σε νέα επίπεδα. Και ξαναλέω...επιμένω πάντως οτι ενδιαφέρον έχει αλλιώς δεν θα συζητάγαμε και δεν θα στρώναμε κρεβάτια στα κόμεντ...

Ομολόγησα οτι παραφέρθηκα και πρότεινα διαγραφή των 2/3 του πόστ...είπατε όχι...μή μου ανεμίζεις τώρα στην μούρη εμένα αυτή την δικαιολογία...αλλά σε ξέρω εγώ εσενα...το είχες στο μυαλό σου απο την αρχή...εσύ τα έκανες όλα...

κάτι μπορεί να είναι συνταρακτικό για εμένα αλλά όχι απαραίτητα για τον αναγνώστη...π.χ. εγώ έχω στο μυαλό μου οτι ο άλλεν είναι υπεράνθρωπος...έρχεσαι εσύ και κλείνεις το τρελό κοριτσάκι στο τρελλαδικο και αποκαλύπτεις οτι στην πραγματικότητα ο άλλεν είναι έγκλειστος στο ίδιο τρελλάδικο και ολα αυτά τα φαντάζεται...Το βράδυ το τρελλό κοριτσάκι τον σκοτώνει μετατρέποντάς τον σε άμορφη μάζα απο κρέας,κόκκαλα και αίμα (που λές και εσύ... Για εμένα το πρώτο μέρος αυτής της ιδέας (τρελλός) είναι ανατροπή. Το δεύτερο μέρος (φόνος) είναι τυπική αρρωστημένη δολοφονική τακτική fight back...

Για τον απλό αναγνώστη που δεν ξέρει τί έχω εγώ στο μυαλό μου μπορεί να είναι γραμμίκο...

Fight Back είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ - ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ

mithrandir είπε...

kai mou skotwse kai ton Hamilton

kabamaru είπε...

pote tha kanei edit h misi na ta spasw prwta me thn perilipsi kai meta me mia sunexeia pou exw skarfistei kai perito na sas pw oti tha gamaei me to diko tis tropo!!!!!

Downhill.... είπε...

MISI....


MISIIIIIII!!!